ZVIJEZDE Splićanin je glazbom pobijedio tešku bolest: 'Veselim se nastupu na velikoj pozornici'

ZVIJEZDE Splićanin je glazbom pobijedio tešku bolest: 'Veselim se nastupu na velikoj pozornici'

Predstavljena prva šestorka koja u subotu stiže u show

Treća, uzbudljiva epizoda RTL-ova glazbenog showa 'Zvijezde - ljetni hit' na rasporedu je u subotu u 20.15 sati, a s njom stižu i novi kandidati koji nose zanimljive i emotivne životne priče. U novoj epizodi predstavit će Ivo Marinković, 29-godišnji Splićanin, kemijski tehničar po struci, sezonski radi kao konobar, a voli pjevanje, ples i glumu. Pjeva od malih nogu, a nastupao je na dječjim festivalima, humanitarnim koncertima i u jednom glazbenom showu. Najviše voli glazbu '80-ih i '90-ih. Ivo je vegetarijanac i bori se za prava životinja, a volio bi se okušati i kao glumac. Kada ima fazu 'tulumarenja', kaže, da obožava plesati u klubovima na house i funky glazbu. Najluđa stvar koju je ikada napravio jest, otkriva, to što se ponovno prijavio u ovakvu vrstu showa. U 21. godini Ivo je pobijedio Hodgkinov limfom i sada je još odlučniji u ostvarivanju svojih snova. Iako o teškoj bolesti nevoljko govori, otkrio je ipak kako je vrlo bitno osluškivati svoje tijelo. 

- Bolest je iza mene i ne želim je se više prisjećati. No moram reći da je bitno osluškivati svoje tijelo. Svoju posljednju kemoterapiju nisam ni odradio. Osjećao sam se dobro i rekao da ne želim više. Otad nisam bio kod doktora već sedam-osam godina. Čak ni krv nisam išao izvaditi. Zdrav sam i osjećam se odlično, a glazba mi je pomogla da pobijedim bolest - otkrio je hrabri Ivo koji se veseli nastupu na velikoj pozornici.


Mia Jašarbegović ima 30 godina, dolazi iz Sarajeva, a profesorica je violine koja voli putovati. Priznaje da u početku nije voljela svirati violinu, ali ju je njezin profesor uveo u svijet violine i sada u glazbenoj školi radi na njegovu mjestu. Mia otkriva da ima još želja koje želi ostvariti kao što su stati na skije. Sestra ju je na govorila da se prijavi u show, a Mia je, priznaje, zbog svog znatiželjnog duha to i učinila. 


Sara Radaković ima 19 godina, dolazi iz Zagreba i studentica je. Uz to što obožava pjevati, u slobodno se vrijeme bavi slikanjem i karateom. U show se prijavila kako bi pokazala drugima koliko je dobra u tome što voli raditi - pjevati. Za pet godina vidi se kao odvjetnica koja radi od kuće i koja je usput popularna pjevačica u slobodno vrijeme. 


Dominik Heštera ima 26 godina, po struci je vozač, a dolazi iz mjesta Hercegovac u blizini Bjelovara. S 20 godina odlučio je iz svog mjesta otići u Rijeku i svirati na ulici. To mu je, priznaje, promijenilo život i otvorilo brojne glazbene ponude. Svirajući je upoznao i svoju suprugu s kojom je nedavno dobio kćer. Dominik se već natjecao na glazbenim showovima, a najviše je dogurao do polufinala.


Sara Fabian je 16-godišnja učenica je Klasične gimnazije. Rekreativno trenira judo već deset godina. Najviše voli svoju mačku, a mlađa joj je sestra najbolja prijateljica. Nikada ne pjeva pred svojim vršnjacima i za sebe kaže da je introvertna. Omiljene pjevačice su joj Nicki Minaj i Whitney Houston.


Zlatko Tole ima 22 godine i dolazi iz Širokog Brijega. Po struci je elektrotehničar, ali radi kao skladištar. Svira harmoniku, klavijature i bubnjeve. Samouk je, a dolazi iz obitelji u kojoj svi pjevaju. Od glazbe najviše voli pop i rock.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14