Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vojko Vrućina u '1 na 10': Hasanbegović ima svoj đir, Thompson je Batman, Vuco nam je govorio da smo djevojčice...

Vojko Vrućina u '1 na 10': Hasanbegović ima svoj đir, Thompson je Batman, Vuco nam je govorio da smo djevojčice...

Član Kiše metaka i Dječaka još nam je opisao Gibonnija, Mišu, Severinu, Sašu Antića, Mirelu Holy...

Vojko Vrućina s Kišom metaka u petak nastupa u klubu Quasimodo. Prije koncerta smo ga ugostili u našoj rubrici '1 na 10'. Evo što kaže o 10 imena koja smo stavili pred njega.

ZLATKO HASANBEGOVIĆ: Ima svoj đir, jebe ga se. 

GIBONNI: Njegova muzika je prešećerasta za moj ukus i u dnevnom rasporedu nemam situaciju u kojoj bih ga upalio, ali ga cijenim s profesionalne strane, lik se vrhunski snalazi s notama, akordima i ostalim autorskim finesama. Šteta što ne ubaci bar malo sirovosti u to što radi.

THOMPSON: Mislim da mu je cijela karijera u sjeni 'Čavoglava', nikad nije uspio ponoviti takav mega-hit. 'Čavoglave' su ultimativni balkanski blockbuster: hrvatski tekst na srpsku melodiju preko makedonskog ritma. Sviđa mi se kako igra ulogu Batmana na hrvatskoj glazbenoj sceni, tj. kako se ne pojavljuje na Porinima i rijetko daje intervjue. 

SEVERINA: Mislim da joj je muzika sranje, ali žena očito zna što radi i nije slučajno trenutno najveća pop zvijezda u Hrvatskoj. 

SAŠA ANTIĆ: Bog-otac dalmatinskog rapa. Svi smo počeli slušajući TBF-ov Ping-pong. Inače ga poznajem i jedan je od rijetkih ljudi za koje imam samo pozitivne riječi. Kreativac, genij i dobra osoba.

SINIŠA VUCO: Dječaci su mu bili predgrupa davno na brucošijadi FER-a i tu je u backstageu radio drame, prozivao organizatore, pljuvao po publici i nas vrijeđao da smo djevojčice, ali bilo mi je jasno da je sve to dio njegovog 'showa'. Inače mislim da je jedan od najjačih vokala u državi i masu cijenim njegov rad sa Živim blatom, a i u solo radu ima dijamanata. 'Tražena si roba u gradu' je trebala biti puno veći hit. 

MIRELA HOLY: Bilo koji hrvatski političar koji se na svom predizbornom skupu pojavi s ogromnom đoketinom zaslužuje moje poštovanje. 

MIŠO KOVAČ: Nisam fan Miše Kovača, nisam čuo nijednu njegovu pjesmu da mi se svidjela osim možda 'Ostala si uvijek ista'. Ne sviđa mi se njegov prepotentni stav kad priča o svojim pjesmama kao da ih nije napisao Runjić i ne sviđaju mi se narakijani studenti koji ga ironično slušaju. 

MARIJAN BAN: Mislim da je Ban karizmatičan lik i da Daleka ima dosta odličnih pjesma, ali ih nikad nisam mogao slušati jer su mi ih zgadili govnari s gitarom koji bi po Firulama svaku večer pjevali 'Morsku vilu'. Šteta je što Daleka nije postala popularniji bend izvan Splita, pretpostavljam zato što zvuče 'presplitski'. 

GORAN BARE: Ima dobrih pjesama i mislim da je pozitivan lik, ali mi se ne sviđa kako se nosi u javnosti, stekao sam dojam da istovremeno kritizira svoju narkomaniju, ali je i koristi kao 'brend'.

Vaša reakcija na temu