Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook APEL S GRIPA: Stavite u funkciju polupodzemne kontejnere!

APEL S GRIPA: Stavite u funkciju polupodzemne kontejnere!

'Umjesto urednog kotara imamo urnebes'

Iz Gradskog kotara Gripe kažu kako su danas ponovno zatražili od Čistoće da stave u funkciju polupodzemne spremnike na pet lokacija u tom kvartu. 

'Nekoliko puta su nas uvjeravali kako će biti operativni kroz dvadesetak ili petnaestak dana, no prošli su mjeseci a pomaka nema. Strpljenje stanovnika kao i vijećnika GK je pri kraju. Najprije je opravdanje bilo nabava vozila pa nedostatak vozača. U čemu je sada problem?

Umjesto da kotar oslobodimo ružnih metalnih spremnika doveli ste nas u situaciju da imamo na hrpi i stare i nove spremnike, da umjesto urednog kotara imamo urnebes. Gospodo, to je isključivo vaša odgovornost a ako ne znate upravljati svojim resursima, znate što vam je činiti', poručili su iz GK Gripe.


Vaša reakcija na temu