Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hoće li uskoro ceste biti bez automobila s motorima na unutarnje izgaranje?

Hoće li uskoro ceste biti bez automobila s motorima na unutarnje izgaranje?

Sagledavajući nedavne naslove članaka na tu temu, mnogi bi pomislili da benzinski i dizelski motori uskoro odlaze u povijest. Stvarnost je malo drugačija...

Nema sumnje da automobilska industrija prolazi kroz radikalnu promjenu. Zajednička riječ koja je povezala trendove izlagača na ovogodišnjem Sajmu automobila u Frankfurtu bi bila 'elektrifikacija'.

Dan prije otvaranja sajma iz Volkswagena su rekli da će do 2030. godine svi njihovi modeli imati električni pogon, uključujući Audi, Škodu, Seat i Porsche. Iste večeri, Mercedesova matična tvrtka Daimler je izjavila da će do 2022. godine imati elektrificirane verzije vlastitih modela. Odmah nakon toga i drugi auto proizvođači, poput Volva, Jaguara, Land Rovera i Honde daju slična obećanja.

Cijeli članak pročitajte na web stranici Split parkinga.

Vaša reakcija na temu