Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina MODEL NA JEDAN DAN: Predstavljamo vam Valentinu Grbavac, predsjednicu mladeži stranke HSP Ante Starčević

MODEL NA JEDAN DAN: Predstavljamo vam Valentinu Grbavac, predsjednicu mladeži stranke HSP Ante Starčević

Studentica sam Pomorskog fakulteta, smjer brodska elektrotehnika i informatika. Nas smo tri cure na 50 muških, a to mi odgovara jer nisam tipično žensko

Valentini Grbavac sudjelovanje u projektu 'Model na jedan dan' nije bilo prvo iskustvo modnog seta, kao djevojčica sudjelovala je na revijama.

- S kamerama sam na 'ti', ali mi je ovo prvo iskustvo photo shootinga. Modeling gledam kao hobi, jednom si mlad i trebaš sve isprobati, ovakvo iskustvo i nova poznanstva su uvijek dobrodošla - rekla nam je Valentina i otkrila svoju favoritkinju među kandidatkinjama.

- Mislim da bi svaka od kandidatkinja voljela pobijediti, ali ne očekujem pobjedu jer među kandidatkinjama ima cura koje su, po mom mišljenju, rođene za modeling. Moja favoritkinja je Kristina zato što je bila opuštena pred kamerama i svaku pozu koju joj je fotograf Tonći Čerina zadao odradila je bez greške.

Valentina, kao i mnoge cure, ima neki svoj modni 'fetiš'...

- Volim užu odjeću i košulje, odijevam se slično kao što sam danas pripremila za snimanje. Košulje su nezamjenjive u mom ormaru, nema više mjesta gdje bih ih stavila. Volim se srediti, volim pratiti i što je aktualno, ali se volim i izdvojiti nekim svojim stilom i ne biti kao druge. Nisam tip od velikog šminkanja, više sam za neki prirodni look. Važno mi je da je kosa zdrava i sjajna, njegujem je s uljima i maskama, kosu nikada ne bih obojila.

Završila je gimnaziju u Vrgorcu, a u Split je došla na studij. Predsjednica je mladeži stranke HSP Ante Starčević te se planira aktivno baviti politikom nakon što završi fakultet.

- Studentica sam Pomorskog fakulteta, smjer brodska elektrotehnika i informatika. Nas smo tri cure na 50 muških, a to mi odgovara jer nisam tipično žensko. Jednostavna sam, optimistična i kreativna. Plan mi je otići na brod i okušati se u svom poslu. Osim toga, trenutačni hobi mi je politika, ali za koju godinu vidim se na nekoj funkciji. Nedavno sam proglašena predsjednicom mladeži HSP Ante Starčević u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Došla sam do te funkcije u godinu dana, a za nekoliko godina 'pucam' na neku poziciju na državnoj razini - iskreno će Valentina.

Osim nje, podsjetimo, Martina Mitar, Katarina Džolić, Dina Svalina, Kristina Domančić, Jelena Smoljo, Marijana Anđelina Merčep i Petra Ćorić izabrane su za treći krug projekta 'Model na jedan dan'.

Osam kandidatkinja ušlo je u uži izbor te su se okušale u poziranju pred objektivom u profesionalnom foto studiju 'Čerina'. Dizajnerica Marija Primorac kandidatkinjama je pripremila i poklone, chokers ogrlice s kojima su pozirale na setu. Ona za koju se odluče čitatelji i naš stručni tim postat će model za novu kolekciju splitske dizajnerice.
Iskustvo modnog seta sa sobom nosi i profesionalno šminkanje za koje je bila zadužena make up artistica Ivana Njirić, dok će djevojke u rukama splitskog hair stilista i vlasnika salona ljepote 'Hairbook' Ivice Šuljka zablistati s novim frizurama.

Vaša reakcija na temu