Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ured Predsjednika Plenković Milanoviću danas nosi potpise zastupnika za sastavljanje Vlade

Plenković Milanoviću danas nosi potpise zastupnika za sastavljanje Vlade

Na listi ih je 76

Predsjednik Republike Zoran Milanović primit će danas u 10 sati predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića koji će mu donijeti potpise zastupnika u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade RH. Priopćili je to iz Ureda predsjednika te iz Vlade RH.

'Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primit će predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske, u petak 10. svibnja 2024. godine u 10 sati, u Uredu predsjednika Republike. Predstavnici medija nisu predviđeni na sastanku nakon kojeg će Ured predsjednika Republike objaviti priopćenje za medije', stoji u obavijesti Ureda predsjednika.

Podsjetimo, Plenković je jučer potvrdio kako je prikupio 76 potpisa za sastavljanje Vlade na čijem će čelu ponovno biti on.

Vaša reakcija na temu