Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mladi karataši iz Karate kluba Dalmacija osvojili tri medalje na Prvenstvu Hrvatske

Mladi karataši iz Karate kluba Dalmacija osvojili tri medalje na Prvenstvu Hrvatske

U klub su stigle po jedna zlatna, srebrna i brončana medalja

Na prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u borbama održanom u Ivankovu splitski karataši iz KK Dalmacija osvojili su tri medalje. U konkurenciji 515 natjecatelja iz 77 klubova osvojili su po jednu zlatnu, srebrnu i brončanu medalju. KK Dalmacija na natjecanju je sudjelovao s osam natjecatelja, a klub su predstavljali Lana Plazibat, Antonia Jurlin, Klara Livajić, Nina Elpeza, Domagoj Tvrde, Dominik Klepo, Tonko Aviani i Dino Sučić.

Brončanu medalju osvojio je Domagoj Tvrde u kategoriji mladih učenika do 38 kg. Srebrni je bio Tonko Aviani u konkurenciji mlađih kadeta do 57 kg. Zlatnu medalju i titulu prvakinje Hrvatske odnijela je Klara Livajić u kategoriji mladih učenica do 32 kg. Oni su osigurali mjesto u reprezentaciji Hrvatske.

Djecu su na natjecanju pratili trener Luka Karan te predsjednik kluba Hrvatin Došen. Zadovoljstvo ostvarenim, ali i prikazanim radom svih natjecatelja nisu skrivali. Hrvatin Došen istaknuo je da je rezultat pokazatelj kvalitetnog rada s mlađim uzrasnim kategorijama.

- Projekti kao klupska liga koju smo pokrenuli te Dalmatinska liga za koju smo bili jedni od inicijatora temelj su nam rezultatskom napretku u budućnosti - rekao je Došen te kako mnogo medalja s državnih, a i međunarodnih natjecanja očekuju u narednim godinama.

Vaša reakcija na temu