Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DPH Šibenik sinoć učlanio novih 139 članova, a cilj im je probiti brojku od 1000!

DPH Šibenik sinoć učlanio novih 139 članova, a cilj im je probiti brojku od 1000!

Hajdučka vojska donatora jučer postala jača za 12 novih članova koji su odlučili sudjelovati u akciji 'Za sva vrimena'

Sinoć se u kongresnoj dvorani Hotela Panorama, u Šibeniku, na druženju navijača i simpatizera Hajduka iz Šibenika i Šibenskog kraja tražilo mjesto više, dvorana je bila dupkom puna. 

Naime, Šibenčani su se u velikom broju odazvali prvoj velikoj akciji učlanjivanja, Skupštini udruge i info tribini udruge Naš Hajduk, tako da se u DPH Šibenik samo jučer učlanio novih 139 članova što ih trenutno čini najbrojnijim društvom prijatelja Hajduka s ukupno 372 člana za tekuću 2018. godinu. U ime udruge Naš Hajduk, gostovao je gospodin Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa dionica, koji je strpljivo odgovarao na brojne upite znatiželjnih navijača, te do detalja prezentirao akciju 'Za sva vrimena'. 

Dodajmo i to da je Hajdučka vojska donatora jučer postala jača za 12 novih članova koji su odlučili sudjelovati u akciji 'Za sva vrimena' te tako DPH Šibenik ovog trena ukupno ima 42 donatora iz svoje članske baze, međutim kako nam kažu iz vodstva DPH Šibenik, na ovom ne misle stati. 

Vodstvo udruge je prezentiralo prisutnim članovima detaljno izvješće o radu društva u protekle dvije godine, financijsko izvješće te planove i ciljeve za tekuću 2018. godinu, a cilj je jasan, odlučni su Šibenčani, moraju probiti brojku od 1000 članova, sve ostalo za njih je, kako kažu neuspjeh, na kojeg ne žele niti pomisliti. Društvo prijatelja Hajduka Šibenik, će u iduće dvije godine i dalje voditi predsjednik Marijo Bura i dopredsjednik Darijo Maleš, te novi tajnik udruge, Luka Bačelić, odluka je donesena jednoglasno. 

Šibenčani su još jednom pokazali da Hajduk ima jaku vojsku navijača u Krešimirovom gradu, i po svemu sudeći, entuzijazma i volje im ne manjka, odlučni su i motivirani da Društvo prijatelja Hajduka Šibenik još dugo radi i djeluje na dobrobit Hadjuka i svih njegovih navijača.

Vaša reakcija na temu