Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdukovci pljeskom pozdravljeni na Gripama, predsjednik Kos dobio dres Split Tommyja

Hajdukovci pljeskom pozdravljeni na Gripama, predsjednik Kos dobio dres Split Tommyja

Ivo Zoković i Milan Čagalj su poklonili dres i tajniku KN Torcida Toniju Baletiću

Nogometaši  i stručni stožer Hajduka stigli su na Gripe, gdje su gledali dvoboj 1. kola 1. HMNL Split Tommyja i Potpićana. Na poluvremenu utakmice, hajdukovci su izašli pred gledatelje, a ondje su tajnik Kluba navijača Torcida Toni Baletić i predsjednik Hajduka Ivan Kos dobili dres od Split Tommyja iz ruku direktora domaćina Milana Čaglja i predsjednika Split Tommya Ive Zokovića. Predsjednik Kos je odmah obukao dres na sina...

Gledatelji su pljeskom ispratili hajdukovce, koji su potom napustili dvoranu. Dodajmo kako se sav prihod od ulaznica za ovu utakmicu donira za preuređenje prostorija boksačkog kluba Torcida podno sjeverne poljudske tribine.

Vaša reakcija na temu