Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ivan Gudelj: Palaversa mi je poslije našeg jučerašnjeg razgovora rekao 'neću vas sutra iznevjeriti'

Ivan Gudelj: Palaversa mi je poslije našeg jučerašnjeg razgovora rekao 'neću vas sutra iznevjeriti'

On ima posebne kvalitete koje su ga dovele prema Manchesteru

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije do 19 godina Ivan Gudelj bio je zadovoljan nakon pobjede nad Mađarskom (2:0) u Dugopolju.

- Malo mi je bolno vraćati se na ogled s Njemačkom. Znam koliko ovi dečki vrijede, nije ih bilo lako vratiti nakon šokantnog i nesretnog poraza. Uspjeli smo kroz razgovore prevladati tu situaciju i oni su danas pokazali kvalitet. Mađarsku smo dobro analizirali, a momci su od prve minute ušli disciplinirano, agresivno, motivirano. Ostavili smo Mađare bez šanse. Oni su u početku nešto pokušali, no kako je utakmica odmicala mi smo bili ti koji smo kontrolirali igru. Obrana je bila disciplinirana, vezni red smo danas malo promijenili, a naprijed imali nadarenog Marina koji jednim potezom može riješiti utakmicu - rekao je Gudelj i dodao:

- Nedostajao nam je Šego koji je pod temperaturom, nismo željeli ništa riskirati. Posebno zadovoljstvo mi je što su momci bili maksimalno angažirani protiv odlične Mađarske.

Palaversa i Marin su bili puno bolji nego u susretu sa Njemačkom?

- Ja sam s Palaversom razgovarao, on je odličan, karakteran momak. Sve skupa što se oko njega događalo mora ostaviti traga. Očekujete od jednog momka koji ima 18 godina da uzme loptu, prođe pet igrača i zabije gol. Nije to lako, a uz to nije on taj tip igrača. On ima posebne kvalitete koje su ga dovele prema Manchesteru, igra u Hajduku. Poslije našeg jučerašnjeg razgovora je rekao 'neću vas sutra iznevjeriti'. Ante je poseban karakter, drago mi je zbog njega, odigrao je odličnu utakmicu. Zajedno s Bulatom je držao veznu liniju. Sve je funkcioniralo, nema nikakve euforije. 

Slijedi ogled s Norveškom u utorak u Sinju...

- Ne ovisi sve o nama. Mi ćemo učiniti sve da svladamo Norvešku, a onda se nadati da će nas sreća malo pomaziti - zaključio je Gudelj.

Vaša reakcija na temu