Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ivan Jakov Džoni više nije igrač Hajduka

Ivan Jakov Džoni više nije igrač Hajduka

Ugovor je raskinut i s Ivanom Antonom Vasiljem

Ivan Jakov Džoni više nije igrač Hajduka. Vijest o raskidu ugovora protekla je u debeloj sjeni kvalifikacija Europske lige, ali svakako valja notirati da napadač koji je bio na posudbama u Cibaliji i Dugopolju više nema ugovor s 'bijelima' i slobodan je nastaviti karijeru gdje želi.

Ugovor je raskinut i s Ivanom Antonom Vasiljem, koji se priključio pripremama Zadra kao slobodan igrač.

Njih dvojica se tako pridodaju listi igrača koji su ovog ljeta napustili Poljud, a na njoj su Mario Maloča, koji je otišao u Lechiju, Avdija Vršajević, koji je novi igrač Osmanlispora, zatim Dejan Mezga i Marko Ranilović, pa Sandro Gotal, sada igrač St. Gallena, te Goran Jozinović, koji je prešao u Lugano. 

Vaša reakcija na temu