Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Užežin blagdana sv. Dujma i 105. obljetnice Jedinstva: Večeras folklorni plesni koncert na Rivi

Užežin blagdana sv. Dujma i 105. obljetnice Jedinstva: Večeras folklorni plesni koncert na Rivi

Gostovat će članovi HKUD-a Sveti Ante - Cim iz Mostara

Premda su godinama nezaobilazni sudionici manifestacija kojima Grad Split slavi svoj dan i blagdan zaštitnika sv. Dujma, za članove FA Jedinstvo ova godina je posebna jer u njoj obilježavaju 105. obljetnicu svog ansambla - najstarijeg folklornog ansambla na hrvatskoj obali.

Večerašnji plesni koncert na Rivi samo je jedan u mnoštvu događaja kojima će najdugovječnije splitsko kulturno-umjetničko društvo obilježiti svoju jubilarnu godinu koja će, pored samostalnih koncerata i nastupa Jedinstva, biti obilježena nizom domaćih i inozemnih koprodukcija, a jedna od njih bit će upravo večeras kada će se FA Jedinstvu na pozornici splitske Rive pridružiti članovi folklornog ansambla HKUD-a Sveti Ante - Cim iz prijateljskog nam grada Mostara.


Organizaciju koncerta pored dva ansambla i mnogih ostalih, potpomogli su Grad Split i Hrvatska matica iseljenika - podružnica Split.

U ponedjeljak, 6. svibnja od 19 sati na Rivi vas očekuje folklorna rapsodija.

'Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju. Na dobro vam došla Sudamja 2024.!', poručili su iz Jedinstva.


Vaša reakcija na temu