Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Marijan Pušnik: Prijavio sam prijetnje ljudima iz kluba

Marijan Pušnik: Prijavio sam prijetnje ljudima iz kluba

Ne dolazi se više u Hajduka preko strice, babe, neke liste

Hajdukov trener Marijan Pušnik nakon utakmice sa Splitom je, među ostalim, kazao:

- Još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih. Mislimo prije svega na pojedince izvan kluba koji se stavljaju u ulogu sportskog direktora ili trenera pa pokušavaju na neke neprimjerene načine ostvariti svoj cilj. Nećemo dozvoliti nikakve pritiske, da ne kažem neku težu riječ. Otvoreni smo, transparentni, ali imamo posložen sustav koji detektira nečasne radnje.
Spomenuo je potom prijetnje...

- Ne dolazi se više u Hajduka preko strice, babe, neke liste...

Upitan je direktno je li prijavio prijetnje...

- Jesam, u klubu...

Evo i kompletnog priopćenja, koje je na kraju presice pročitao Pušnik:

- U pripremu sezone koja je pred nama ušli smo s punom odgovornošću kako bismo Hajduku osigurali kompetitivnu momčad koja može ostvariti ciljeve koji su pred nju postavljeni.

- U tom smjeru uz punu transparentnost vodimo se isključivo interesima HNK Hajduk. Osjećamo od prvog dana golemu podršku navijačkog puka, članova Kluba i svih onih koji žele Hajduku dobro.

- No, moramo kazati kako još uvijek ima onih koji svoje privatne interese stavljaju ispred Hajdukovih. Mislimo prije svega na pojedince izvan Kluba koji se postavljaju u uloge sportskog direktora ili trenera, pa pokušavaju na neke, blago rečeno, neprimjerene načine ostvariti svoje ciljeve. Stoga i ovom prigodom naglašavamo kako nećemo dozvoliti nikakve pritiske, da ne upotrijebim neku težu riječ...

- Otvoreni smo, transparentni, svakim svojim potezom odgovaramo svojim nadređenima. Ali isto tako, imamo i posložen sustav koji automatski detektira i upozorava na bilo kakve nečasne radnje.

- Prijelazni rok je praktički tek počeo, bit će dolazaka i odlazaka. A za taj dio posla zna se tko je odgovoran. Sve osim pune transparentnosti i poštivanja institucije HNK Hajduk, odnosno njegovih djelatnika, smatrat ćemo - neprimjerenim aktivnostima na koje će Klub bez ikakvog kompromisa morati reagirati.'

Vaša reakcija na temu