Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr MILOŠ U ČEKAONICI: Josip Juranović na meti Red Bull Salzburga!

MILOŠ U ČEKAONICI: Josip Juranović na meti Red Bull Salzburga!

Austrijski klub je zainteresiran za desnog bočnog 'bijelih'

Red Bull Salzburg je zainteresiran za Hajdukova desnog bočnog Josipa Juranovića, a cijela ta priča izravno utječe na rasplet oko (ne)dovođenja na posudbu Mate Miloša iz Benfice.

'Bijeli' mogu s Milošem potpisati odmah, načelno je sve dogovoreno i portugalski klub pristaje na posudbu uz opciju otkupa, o čemu smo već pisali. No, dok god je Juranović na Poljudu, on svakako ostaje prva opcija za desni bok.

Hajduk je upoznat s interesom Red Bulla, a Austrijanci istovremeno prioritetno rješavaju izlazne transfere, te ispituju mogućnost dovođenja.

Red Bull je, inače, poznat po tome što dovodi jeftinije igrače, a skupo ih prodaje, klub iz Salzburga je bio odskočna daska za Naby Keitu koji je prodan u RB Leipzig za 33 milijuna eura, a od tu u Liverpool za 57 milijuna. Jonatan Soriano  je prodan u Beijing za 15 milijuna eura, Sadio Mane u Southampton za 23 milijuna (od tu u Liverpool za 35 milijuna), a Kevin Kampl u Borussiju Dortmund za 12 milijuna eura. Lista je podugačka, Alan je prodan u Guangzhou Evergrande za 11 milijuna, a sad planiraju još i veću odštetu dobiti na transferu Duje Ćalete Cara kojega su gotovo pa besplatno doveli iz drugoligaša Šibenika.

Kažimo još i da je Red Bull nedavno doveo Darka Todorovića, 21-godišnjeg desnog bočnog igrača iz tuzlanske Slobode (cca 500.000 eura odštete). Todorović nije opcija da odmah zaigra, ali im je interesantan kao dobar mlad igrač koji nije skup. Standardni desni bočni je Stefan Lainer kojega klub želi prodati, pa otud i razlog zašto su prema Poljudu komunicirali interes za Juranovića.

Vaša reakcija na temu