Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Antonio Mirko Macan Najbolji strijelac Junaka i 3. HNL Jug na treninzima u Maksimiru

Najbolji strijelac Junaka i 3. HNL Jug na treninzima u Maksimiru

Ovaj ofenzivni vezni igrač zabio je u jesenskom dijelu prvenstva 12 golova

Petar Bašić-Šiško trenira s Dinamom II. Ovaj ofenzivni vezni igrač pažnju je na sebe skrenuo sjajnim igrama u prošloj godini, gdje je njegov Junak iz Sinja jesenski prvak 3. HNL Jug, a Bašić-Šiško je trenutno najbolji strijelac prvenstva sa 12 postignutih golova.

Petar je dijete OSK-a, bio je u omladinskom pogonu Junaka i juniorima RNK Splita, a nastupao je i za seniore Hrvaca.

Nedavno smo pisali kako je Hajduk pozvao na treninge druge momčadi najboljeg strijelca 1. Županijske lige Marija Marovića, a iz Maksimira su se odlučili za 24-godišnjeg veznjaka, prvog topnika 3. HNL Jug. Druge momčadi i jesu filter da se izbliza vidi može li netko od njih igrati u (naj)višem rangu, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se dalje ove priče razvijati...

Vaša reakcija na temu