Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Ohandza je danas trenirao s prvom momčadi i žao mu je što se dogodio ovakav rasplet

Ohandza je danas trenirao s prvom momčadi i žao mu je što se dogodio ovakav rasplet

Dok Carrillova momčad ne poleti za Tursku Franck ostaje s njima, s obzirom da Hajduk II starta u ponedjeljak

Dan nakon konačne odluke da Franck Ohandza ne putuje s prvotimcima u Tursku i seli u Hajduk II, Kamerunac je opet trenirao s najboljima, pod ravnanjem trenera Joana Carrilla.

Razlog je taj što Hajduk II starta s treninzima u ponedjeljak (od sutra počinju testiranja), pa mu je omogućeno da sve do odlaska momčadi prema Antalyji ostane s prvom momčadi.

Kako se Ohandza osjećao dan nakon objave da su mu dani na Poljudu odbrojani? Doznajemo da je Franck bio iznimno ljubazan, te čak interno izrazio žaljenje ovakvim raspletom. Navodno na treninzima radi dobro kao nikada do sada, čak bi i želio da se sve odvilo drugačije, ali je njegov menadžer, Nijemac Konig, ostao tvrd i on tu ne može ništa promijeniti.

U zraku je ostala sumnja ima li Frane Zolja neki klub u rezervi pa mu ovo paše radi slobodnih papira, ali iz njegova se ponašanja ne može iščitati takvo nešto, nego upravo suprotno. Menadžera Koniga smo i danas pokušavali dobiti, ali se više ne odaziva, tako da nemamo komentar odbijanja Hajdukove ponude po kojoj bi Franck mogao biti najplaćeniji igrač, ali samo ako odigra barem 25 utakmica, o čemu smo jučer pisali... 

Vaša reakcija na temu