Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osvojio naslov pa podigao pehar s Hajdukovim šalom oko vrata!

Osvojio naslov pa podigao pehar s Hajdukovim šalom oko vrata!

Iza njega je sjajna sezona

Iza Davora Matijaša je odlična sezona. Bivši vratar Hajduka s Beerschotom je osvojio drugu belgijsku ligu, a uz to je od navijača dobio nagradu za najboljeg igrača sezone. 

Nakon posljednjeg susreta sezone Beerschot je na domaćem terenu primio trofej, a Matijaš je digao pehar s Hajdukovim šalom oko vrata. 

- Da nam je netko prije početka sezone rekao da ćemo se vratiti u prvu ligu ne bi vjerovali, rekli bi mu da je lud. Cilj nam je bio biti u prvih sedam. Cijelu sezonu smo na prvom mjestu. Nikako se nismo spuštali. Luda sezona, jako stresna. Ovo je ogroman klub s vojskom navijača - rekao nam je Matijaš u nedavnom intervjuu.

Matijaš je s Poljuda otišao početkom 2020. godine u Antwerpen, a od ljeta 2022. je u Beerschotu. 

Vaša reakcija na temu