Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski stoper potpisao za Livorno, Cataniji 850.000 eura odštete

Splitski stoper potpisao za Livorno, Cataniji 850.000 eura odštete

Na njegovom dolasku najviše je inzistirao Cristiano Lucarelli koji ga je lani vodio u Cataniji

Luka Bogdan potpisao je trogodišnji ugovor sa Livornom! Nekadašnji prvoligaš prije dva i pol mjeseca je izborio povratak u Serie B, a za Bogdana su prema pisanju portala tuttocalciocatania.com platili 850.000 eura odštete.

Na njegovom dolasku najviše je inzistirao Cristiano Lucarelli koji ga je lani vodio u Cataniji. Ovog je, pak, ljeta Lucarelli otišao s klupe, te se vratio u Livorno gdje je proživio najsjajnije dane igračke karijere.

Bogdan je inače 11. pojačanje Livorna ovog ljeta, a dočekao ga je kontroverzni predsjednik Aldo Spinelli koji je na čelu kluba od 1999. Iako je u više navrata najavljivao prodaju kluba još uvijek je u sedlu, iako mu je već 78 godina.

Zanimljivo je da se proteklih dana uz Livorno veže i ime Antonija Cassana koji se oprostio od nogometa prošlog ljeta. Ipak, Lucarelli bi ga želio vidjeti u svojoj momčadi, a dvojac se zna još iz igračkih dana. Hoće li Cassano prihvatiti njegov poziv pokazat će sljedeći dani.

Vaša reakcija na temu