Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža Šuker drugoligašima i trećeligašima obećao TV prijenose i 50 Nike lopti godišnje

Šuker drugoligašima i trećeligašima obećao TV prijenose i 50 Nike lopti godišnje

Sljedeće natjecateljske sezone 2. HNL trebala bi brojiti 16 klubova

Jučer je u Zagrebu održan Plenum klubova Druge HNL u nazočnosti svih predstavnika 12 klubova koji se natječu u ovoj ligi. Nakon uvodnog otvaranja predsjednika Udruženja klubova Druge HNL Ivana Perkovića, nazočnima se obratio predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je najavio kvalitetnije praćenje nogometa u Hrvatskoj kroz osnivanje HNS televizije koja bi prenosila utakmice Prve, Druge i Treće HNL, kao i utakmice malog nogometa.

Također je napomenuo da se finalizira pregovaranje s Nike-om o budućem pokroviteljstvu Prve i Druge HNL uz obećanje da će klubovi Druge HNL dobiti godišnje po 50 lopti najviše kategorije za odigravanje utakmica Druge HNL, stoji na službenoj stranici Udruge drugoligaša.

Važan zaključak je da bi od sljedeće natjecateljske sezone 2016/2017.g. Druga HNL trebala brojiti 16 klubova te da se taj zahtjev uputi IO HNS-a na razmatranje.

Vaša reakcija na temu