Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tada su istrčali na terenu u pratnji Buffona i Marchisija, a danas su velike Ajaxove zvijezde

Tada su istrčali na terenu u pratnji Buffona i Marchisija, a danas su velike Ajaxove zvijezde

Zanimljivost s utakmice u Amsterdamu prije devet godina je da je glavni sudac bio Ivan Bebek

Život zaista piše zanimljive priče. U veljači 2010. u šesnaestini finala sastali su se Ajax i Juventus. U prvom susretu u Amsterdamu Juventus je slavio 2:1 i na kraju prošao dalje. No, zanimljivo je da su tada u pratnji igrača Juventusa bila dvojica golobradih mladića, a danas pravih zvijezda. Gianluigi Buffon na teren je izašao s Andre Onanom, tada 14-godišnjakom, a danas prvim vratarom Ajaxa. Claudio Marchisio u pratnji je imao Matthijsa de Ligta, danas najtraženijeg stopera Europe.

Upravo je Ajax s navedenim dvojcem ovog tjedna iz Lige prvaka izbacio Juventus, a De Ligt je zabio pobjednički pogodak.

Zanimljivost s utakmice u Amsterdamu prije devet godina je da je glavni sudac bio Ivan Bebek s pomoćnicima Tomislavom Petrovićem, Željkom Grgecom, Antom Vučemilovićem, Marijom Strahonjom i Damirom Batinićem.

Vaša reakcija na temu