Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Torcida nakon osam godina organizira 'bili vlak'!

Torcida nakon osam godina organizira 'bili vlak'!

Zbog prevelike euforije koja je zavladala nakon jučerašnje pobjede odlučili smo se na ovaj potez

Nakon dugih osam godina ponovno iz Splita za Zagreb kreće navijački 'bili vlak'!

- Zbog prevelike euforije koja je zavladala među navijačima Hajduka nakon jučerašnje pobjede odlučili smo se na ovaj potez! Autobuse smo bili primorani otkazati zato što su isti iznajmljeni u susjednoj BiH, a kako BiH nije u Europskoj uniji autoprijevoznik nije mogao ishodovati dozvole za prometovanje po Hrvatskoj zbog europskog zakona o kabotaži - objavljeno je na službenoj Torcidinoj Facebook stranici.

- Polazak vlaka je u 9 sati s glavnog kolodvora u Splitu, okupljanje je od 8 na glavnom kolodvoru. Cijena puta za članove Kluba navijača je 210 kuna, za ostale 230. Svi oni koji su uplatili put za autobuse, mole se da dođu do Kluba navijača ili Torcida shopa podmiriti preostalih 30 kuna uz važeću osobnu iskaznicu. Put morate platiti prije putovanja jer ukupnu cijenu vlaka trebamo podmiriti večer prije polaska - poručili su iz Kluba navijača.

Sve informacije mogu se dobiti na 099/2841-747 i u Klubu navijača koji radi u petak od 16 do 22, subotu od 11 do 18. Radno vrijeme Torcidinog shopa je u petak od 16 do 20.

Vaša reakcija na temu