Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Trogir: Transparent 'Vi ste ponos Hrvatske' završio u moru

Trogir: Transparent 'Vi ste ponos Hrvatske' završio u moru

Čiovski most bio je i prije dvije godine pozornica s koje su se slale poruke HNS-u i hrvatskoj reprezentaciji

Prije dvije godine, kada je Hrvatska igrala Europsko prvenstvo u Francuskoj, u Trogiru je osvanuo veliki transparent 'Sve izgubili dabogda'. Nakon toga je na istom mjestu, na čiovskom mostu, postavljen transparent 'Vi ste ponos Hrvatske', potom je ispred te poruke dodana 'krpa' s natpisom 'Torcida' pa je stajalo 'Torcida - Vi ste ponos Hrvatske'.

Sada se priča nastavlja. Nakon pobjede nad Danskom, naime, Perica Ivković je na čiovskom mostu oko ponoć ponovno postavio poruku 'Vi ste ponos Hrvatske', transparent kojega je čuvao dvije godine. Međutim, netko je ujutro prekinuo konopčiće koji su ga vezali za most, te je završio u moru.

- Izronili smo transparent i opet ćemo ga postaviti na dan utakmice s Rusijom - rekao nam je danas Perica Ivković.

- Transparent je napravljen bez grba HNS-a, pa ne znam čemu ovo. Nekome je očito problem i hrvatski grb i zastava, kao da igraju Mamić i Šuker?! - dodao je Ivković.

Potom je pomirljivo kazao da i on kao i svi u Dalmaciji navija za Hajduk i da od svega ipak ne treba raditi dramu, te da se radi o sitnim dišpetima...

Vaša reakcija na temu