Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka U19: Hrvatska danas igra protiv Mađarske, u prvi sastav ulazi Blagaić, možda i Vušković

U19: Hrvatska danas igra protiv Mađarske, u prvi sastav ulazi Blagaić, možda i Vušković

Druga utakmice Elitnog kola: Hrvatska - Mađarska

Hrvatska U19 reprezentacija danas u 17 sati u Dugopolju igra protiv Mađarske.

Gudeljevi izabranici su u prvom dvoboju pooraženi od Njemačke (1:2), a u odnosu na taj dvoboj očekuju se dvije promjene u sastavu pa će strijelac Blagaić na teren od prve minute umjesto Bušnje, a pitanje je tko će zamijeniti ozlijeđenog Josipa Šutala, moguće je da to bude i Vušković. Vjerpojatni sastav jest: Kotarski, B. Šutalo, Vušković, Smolčić, Čolina, Bulat, Blagaić, Palaversa, Šego, Baturina, Marin.

Mađarska je u prvoj utakmici odigrala s Norveškom 0:0. U odnosu na kvalifikacijski ciklus momčad je doživjela promjene. Petorica mađarskih igrača kruh zarađuju izvan domovine. Daniel Csoka je u slovačkom DAC-u, Martin Majnovics u austrijskom Mattersburgu, Mark Bencze član je nizozemskog Vitessea, Alexander Torvund je u norveškom Stabaeku, dok je Kevin Csoboth u Benfici. Ipak, prva zvijezda i prema Transfermarktu najskuplji igrač je ofenzivac Puskasa Tamas Kiss.

Vaša reakcija na temu