Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VRATILI SE IZ NJEMAČKE: Mickey Mouse pojačali Sablić, Hrgović i Bogdanović, ali opet su ostali bez željenog pokala!

VRATILI SE IZ NJEMAČKE: Mickey Mouse pojačali Sablić, Hrgović i Bogdanović, ali opet su ostali bez željenog pokala!

Bilo je to sedmo finale Mickey Mousea na raznim turnirima i sedmi poraz

Tradicija je to koja traje 35 godina. Spoj malog baluna i dobrog druženja. Splitski Mickey Mouse na nedavno je završenom turniru u Munchenu u kategoriji iznad 35 godina osvojio drugo mjesto. Bilo je to sedmo finale Mickey Mousea na raznim turnirima i sedmi poraz.

- Ivanišević je mala beba za nas. Morat ćemo promijeniti ime u Drugi Mouse - šali se jedan od osnivača Mickey Mousea Mladen Sokol. Ni peta godina odlaska u Njemačku nije im donijela toliko željeni pokal. Ove godine su bili dodatno pojačani mladim snagama. Pridružili su im se Mirko Hrgović, Goran Sablić i Andrija Bogdanović. Nisu uspjeli, no to ih neće pokolebati.

- Sve ove godine sjajno smo dočekani u Njemačkoj od strane naših prijatelja Joze, Ivice, Nediljka, Antića i Mile. Družimo se, zapivamo, jedino još fali pokal - govori nam Sokol koji je voditelj ekipe unatoč činjenici da u ekipi ima osam licenciranih trenera.

Svatko od njih ima svoju viziju, no Sokolova je zadnja. Uostalom, on je jedan od osnivača. Sve je krenulo daleke 1983. Skupljala se ekipa za Kup Dalmacije, a Sokol je morao dati ime momčadi. Bio je kod Joke Reića čija je majka u tom trenutku radila tortu na Mickey Mousea. Dileme nije bilo, momčad je dobila naziv Mickey Mouse. Uz Sokola i Reića članovi prve petorke bili su Siniša Jalić, Drago Buljević i Srđan Vranković.


U proteklih 36 godina njihove je boje branilo više od 150 igrača, a među njima i brojni hajdukovci poput Nenada Pralije, Darka Butorovića, Srđana Mladinića... Sada su novi članovi postali Sablić i Hrgović, a još jedno novo ime privukli su u svoje jato. Srđan Fabijanac bio je dio njemačke ekspedicije, a kako nam kažu opravdao je očekivanja unatoč činjenici da nije igrao. 


Mickey Mouse u Njemačkoj; Pralija, Jalić, Butorović, Kolić, Marenzi, Cvitković, Fabijanac, Sokol, Delić, Dedić, Gazzari, Hrgović, Bogdanović, Sablić, Bašić, Buljević, Jović, Roglić, Vidan

Vaša reakcija na temu