Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zoran Zekić: Ako Hajduk ima već 15 godina strpljenja, Rijeka pet godina, pa možemo i mi dobiti još godinu-dvije

Zoran Zekić: Ako Hajduk ima već 15 godina strpljenja, Rijeka pet godina, pa možemo i mi dobiti još godinu-dvije

Jako dugo u Hrvatskoj nismo gledali tako dobrog centrafora kao što je Futacs

Evo što je kazao trener Osijeka Zoran Zekić nakon pobjede protiv Splita:

- Ovo mi je draga pobjeda. Nikad Osijek nije pobijedio na Parku mladeži, bilo je 16 igrača u zapisniku i svih 16 iz Osijeka. Klepač je promašio priliku i onda plakao deset minuta na klupi, to su emocije zbog kojih sam se vratio na svoje početke - rekao je Zekić.

Upitan je za planove...

- Ponosan sam što sam trener Osijeku, nadam se da ću još ostati na klupi ovog kluba, a onda put pod noge i ići u inozemstvo. Treba nam puno pameti i strpljenja, a onda i šest ili sedam igrača, u svakoj liniji po jedan vrhunski igrača. Mi smo napravili nevjerojatne stvari. Treba nam vremena, ako Hajduk ima već 15 godina strpljenja, Rijeka 5 godina, pa možemo i mi dobiti još godinu-dvije...

Bi li vam dobro došao Hajdukov Mađar Marko Futacs, s obzirom da su vlasnici Osijeka Mađari?

- Jako dugo u Hrvatskoj nismo gledali tako dobrog centrafora, čestitam onima koji su ga doveli u Hajduk, volio bih ga vidjeti u svojoj momčadi, ali to je nemoguće.

Vaša reakcija na temu