Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Instagram Popularna tiktokerica ubijena pred kućom, kamere snimile smaknuće

Popularna tiktokerica ubijena pred kućom, kamere snimile smaknuće

Sawadi je ranije bila osuđena na šest mjeseci zatvora zbog 'zločina proizvodnje i objavljivanja videa koji krše javnu pristojnost i moral'

Iračka zvijezda društvenih mreža Ghufran Sawadi, poznatija kao Umm Fahad, ubijena je u petak navečer ispred svog doma u Bagdadu, glavnom gradu Iraka, rekao je izvor iz bagdadske policije za CNN.

Napad se dogodio u području Zayouna istočno od Bagdada, a snimljen je na video snimku nadzorne kamere i podijeljen na društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako napadač na motociklu puca i na mjestu ubija Sawadija. Izvor bagdadske policije potvrdio je CNN-u autentičnost videa.

Ministar unutarnjih poslova te zemlje objavio je u petak da 'formira specijalizirani radni tim za utvrđivanje okolnosti ubojstva žene poznate na društvenim mrežama od strane nepoznatih napadača'.

Sawadi je bila popularna na TikToku, gdje je dijelila videozapise na kojima pleše uz pop glazbu u pripijenoj odjeći. U prošlosti je iračko pravosuđe te videozapise smatralo neprikladnima. Sawadi je osuđen na šest mjeseci zatvora zbog 'zločina proizvodnje i objavljivanja nekoliko filmova i videa koji sadrže nepristojan i nepristojan jezik, kršeći javnu pristojnost i moral', navodi se u priopćenju iračkog pravosuđa, javlja CNN.

Vaša reakcija na temu