Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO TUTORIAL Duje Buljan: Svi smo kopije jedni drugih, a želimo biti 'drugačiji'

VIDEO TUTORIAL Duje Buljan: Svi smo kopije jedni drugih, a želimo biti 'drugačiji'

Počeli smo slijepo pratiti trendove prešminkavanja u kojima nema prirodnosti

Možete li zamisliti make up tutorijal bez savjeta za odabir dobrog pudera, maskare, tuša, ali baš onog koji je sponzor tog YouTube kanala? Svi savjetuju i pokušavaju progurati već viđene trendove, a neki idu i predaleko šminkajući se uz pomoć noževa, kuhača, prezervativa... U svom novom tutorialu splitski make up artist Duje Buljan donosi parodiju na navedeno.

- Današnji video osim što bi vas trebao zabaviti i nasmijati prije svega je i mali 'podsjetnik' u današnjem vremenu gdje svi žele biti 'drugačiji', a zapravo postajemo kopije jedni drugih. I dok bi šminka trebala biti sredstvo inspiracije, stila, počeli smo slijepo pratiti trendove prešminkavanja u kojima nema prirodnosti i naglašavanja sebe već pretvaranja i stvaranje maske. Neki stilovi jednostavno nisu namijenjeni svakome, različiti smo s različitim tipovima kože, lica, očiju i naravno same osobnosti. U tome je ljepota svijeta u različitosti - rekao je Duje Buljan.

- Stvarajmo različite lookove, igrajmo se i pronađimo vlastite inspiracije i stilove. Naravno, ovaj video nije namijenjen da bude shvaćen kao uvreda, nego kao šala. Zato kistove u ruke i poigrajte se s bojama i nijansama, začinimo ovaj ponekad siv i dosadan svijet valom boje i različitosti - dodao je Buljan, čiji video tutorial donosimo.

Vaša reakcija na temu