Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com 'Bježao' od pritvora pa uhićen u prometnom prekršaju s marihuanom

'Bježao' od pritvora pa uhićen u prometnom prekršaju s marihuanom

Predan je u zatvor

Tijekom akcije koju su provodili policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije noćas je uhićen 24-godišnjak. 

'Zaustavljen je sinoć, nešto prije ponoći, dok je upravljao motociklom bez registarskih oznaka. Tom prilikom je kod sebe imao 4,7 g marihuane koju je predao. Provjerama na mjestu zatjecanja utvrđeno je kako je za njim aktivna potraga radi određenog istražnog zatvora zbog čega je odmah uhićen i priveden u službene prostorije policije', priopćeno je iz splitske policije. 

Provedenim istraživanjem sumnjiči se za posjedovanje  marihuane te je protiv njega podnijet Optužni prijedlog sukladno čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Nadalje, zbog zatjecanja u počinjenu prekršaja u prometu i to upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i zbog neregistriranog motocikla uručene su mu prijave iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama dok je zbog naprijed navedene aktivne mjere potrage odmah po dovršenom kriminalističkom istraživanju predan u zatvor.

Vaša reakcija na temu