Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
BRKAN: Vrhunac promišljanja turizma je postavljanje 'kotača'

BRKAN: Vrhunac promišljanja turizma je postavljanje 'kotača'

'Ususret nadolazećoj sezoni Makarska je ostala i bez parking mjesta'

Bivši makarski gradonačelnik, predsjednik gradskog ogranka HDZ-a, Jure Brkan ponovno je kritizirao politiku koju provodi gradski ured Turističke zajednice, odnosno gradska uprava.

'Vrhunac promišljanja turizma aktualne gradske vlasti u gradu kojem je turizam krucijalna djelatnost je - postavljanje 'kotača'!

Ali to nije sve, ususret nadolazećoj sezoni Makarska je ostala i bez parking mjesta, nakon pretvaranja jednosmjerne ulice u dvosmjernu.

Što očekivati od turizma u gradu u kojem je direktor Turističke zajednice ilegalno izabran bez potrebnih uvjeta, osim da budemo predmet sprdnje od strane gostiju, a na štetu svih nas koji živimo u Makarskoj čitavu godinu', poručuje Brkan.


Vaša reakcija na temu