Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Direktor Prometa Tomislav Vojnović: Nisam ignorirao sindikaliste, sastat ćemo se u utorak

Direktor Prometa Tomislav Vojnović: Nisam ignorirao sindikaliste, sastat ćemo se u utorak

Od gotovo 700 zaposlenih polovicu čini administracija, a nedostaje vozača i mehaničara

Direktor Prometa Tomislav Vojnović odbacuje navode sindikalista da ih je ignorirao.

- Već sam imao ranije dogovoreni sastanak i dogovorili smo se da ćemo razgovarati u utorak. Pitao sam ih da mi kažu zahtjeve, a oni su rekli da će mi ih uručiti u krugu, što smatram neozbiljnim. Pričali smo i prije i rješavali probleme u kancelariji, i sada smo se dogovorili za utorak - kaže Vojnović.

Jedan od zahtjeva radnika je, kako doznajemo, sistematizacija da se konačno vide stvarne potrebe, a ne zapošljavanje 'po raznim linijama'. Dovoljno je reći da među gotovo 700 zaposlenih polovicu čini administracija, a nedostaje vozača i mehaničara.

Inače, kako smo saznali od radnika, direktor Vojnović odbija zaposliti savjetnika kako mu je 'sugerirano'. To je mjesto s visokim koeficijentom, a on drži bespotrebnim takvo, nazovimo ga slobodno, 'uhljebljivanje'. Odbio je dva kandidata koja su mu predložena. 

Vaša reakcija na temu