Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DUBROVNIK Javno izvlačenje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

DUBROVNIK Javno izvlačenje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Raspisane 44 mikrolokacije

Grad Dubrovnik će ovog četvrtka i petka, 2. i 3. svibnja, s početkom u 10 sati, omogućiti izravan prijenos otvaranja ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru Grada Dubrovnika. Prijenos će se moći pratiti uživo na web stranici i facebook stranici Grada Dubrovnika.

S obzirom na veliki interes javnosti i broj prijava, Grad Dubrovnik na ovaj način čitav proces želi učiniti potpuno transparentnim.

Na Javni natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru na području Grada Dubrovnika za razdoblje 2024. - 2028. godine, za raspisane 44 mikrolokacije koje ukupno nose 184 lokacije stiglo je 289 ponuda.

Vaša reakcija na temu