Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović HDZ-ovac i MMA borac brutalno pretukao dečka (17) u Dubrovniku

HDZ-ovac i MMA borac brutalno pretukao dečka (17) u Dubrovniku

'Mi smo u strahu, on će izaći za mjesec dana i što onda?'

Član Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Grada Dubrovnika Domagoj Kaznačić, ujedno i MMA borac, brutalno je pretukao 17-godišnjeg mladića, ispričao je za Index otac žrtve. Napad se dogodio u petak oko 9 sati ujutro, a prethodila mu je svađa oko psa.

'Poslao sam dijete da prošeta psa. Iza dubrovačke bolnice ima šuma i tamo je pustio malog psa da se istrči. U nekom grmu bio je i Kaznačićev pas. Psi su se posvađali, Kaznačić je navalio na našeg psa i nekoliko puta ga udario. Sin ga je pitao je li normalan i zašto udara psa, a ovaj je nasrnuo na njega', priča nam potreseni otac.

'Kaznačić je iznerviran udario mog sina šakom u glavu. On je bivši MMA borac, a sin mi ima 17 godina. Pao je na pod, a kad se počeo dizati, ovaj ga je krenuo udarati šakama, koljenima, čime god je stigao. Nakon što se opet pokušao dignuti, počeo ga je gušiti. Ugrizao ga je za čelo i ruku, gdje ima velike podljeve Iz bolnice su istrčale sestre i liječnice, počele su vikati, no on ga nije htio pustiti ni uz svu tu galamu, stalno se vraćao na njega. Sin je ostao na podu plačući. Zadržan je u bolnici od petka do ponedjeljka, ima potres mozga, lom prsta na nozi i mnoge podljeve po glavi i tijelu', kaže otac.

Odmah nakon događaja njihovog je sina ispitala policija, a tog je jutra i Kaznačić ispitan i priveden. 

'Osim njega, ispitane su i sestre i liječnice. Rekle su nam da Kaznačić nije pokazao nikakvu empatiju ni ništa. Rekle su i da bi se s njim trebala pozabaviti neka stručna osoba. Mi smo u strahu, on će izaći za mjesec dana i što onda?', pita se otac pretučenog mladića.

Otac kaže da ih je popodne ispitala i krim-policija te da je sljedećeg dana napadaču određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Sve je potvrdila i dubrovačka policija. 

Kaznačić je u studenom prošle godine izabran za člana Gradskog odbora Mladeži HDZ-a, a vijest o njegovom imenovanju objavio je i dubrovački gradonačelnik Mato Franković. 2010. je godine sudjelovao na MMA prvenstvu Hrvatske s dubrovačkim klubom Gladijator. 

Vaša reakcija na temu