Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HAJDUČKA KLETVA: Velikan na pragu ispadanja, navijači tjeraju bivšeg trenera 'bijelih'!

HAJDUČKA KLETVA: Velikan na pragu ispadanja, navijači tjeraju bivšeg trenera 'bijelih'!

Nezavidna situacija za slavni klub

Dinamo Bukurešt blizu je ispadanja u drugu ligu. Rumunjski velikan odigrao je 1:1 s Voluntarijem te dva kola prije kraja Lige za ostanak ne drže više sve u svojim rukama.

Dinamo kojeg vodi bivši trener Hajduka Željko Kopić trenutno se nalazi na mjestu koje donosi razigravanje za ostanak, ali Poli Iasi i Botosani imaju utakmicu manje te su u vrlo teškoj situaciji. 

Nakon razočaravajućeg domaćeg remija s Voluntarijem navijači su bili bijesni, a imali su poruku i za Kopića.

- Idi kući, sutra odlaziš - vikali su nezadovoljni navijači kluba koji je 18 puta osvajao naslov rumunjskog prvaka. 

Kopić je na klupu Dinamo Bukurešta stigao početkom prosinca prošle godine, a do sada ih je vodio 21 utakmicu te ostvario učinak od sedam pobjeda, pet remija i devet poraza. 

Dinamo Bukurešt prije dvije godine prvi put u klupskoj povijesti ispao je iz prve lige, a nakon godine u drugoj uspjeli su se vratiti. Sada im prijeti novo ispadanje...

Tablice omogućuje Sofascore

Vaša reakcija na temu