Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Don Tomislav Lukač nakon prvog polufinala Eurosonga: 'Jel' moguće da nam se ovo servira kao umjetnost?'
Dalmatinski portal izvještava iz Švedske Piše: Antonia Pešić i Anamarija Alebić

VIDEO Don Tomislav Lukač nakon prvog polufinala Eurosonga: 'Jel' moguće da nam se ovo servira kao umjetnost?'

'Baby Lasagna moli za nas', poručila je najpopularnija crkvena ličnost na hrvatskoj TikTok sceni

Nakon prve polufinalne večeri Eurosonga, jedna od najpopularnijih tema je irska nebinarna predstavnica Bambie Thug koja je svojim unikatnim nastupom podijelila gledatelje diljem svijeta, ali i osigurala svoj ulazak u subotnje finale.

Don Tomislav Lukač, mladi salezijanski svećenik, danas najpopularnija crkvena ličnost na hrvatskoj TikTok sceni, osvrnuo se na njen nastup.

- Jel’ moguće da nam se ovo servira kao umjetnost? - napisao je Lukač u opisu videozapisa na kojem posvećuje ekran nakon kratkog inserta pjesme ‘Doomsday Blue’ koju Irkinja izvodi.

Nakon toga Tomislav poručuje ‘Baby Lasagna, moli za nas’, a onda je dodao kako je riječ o šali.

Podsjetimo, spomenuta izvedba u prvom polufinalu Eurosonga popraćena je pljeskom, a nastup je podsjećao na egzorcizam zbog kruga svijeća i pretvaranja da se bave činom istjerivanja demona.

@dontomolukac Jel’ moguće da nam se ovo servira pod glazbu i umjetnost?! Ovo “Moli za nas” je naravno šala! #eurosong #babylasagna #eurovision #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest original sound - dontomislavlukac
Vaša reakcija na temu