Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Hrvatski proizvod tvrtke Hydromat i na Baltiku: 'Svim marinama su potrebni hidraulični transporteri'
Croatia Boat Show Piše: Dalmatinski portal

Hrvatski proizvod tvrtke Hydromat i na Baltiku: 'Svim marinama su potrebni hidraulični transporteri'

Marinama nudimo i raznu opremu poput stalaka i regala za suhi vez - rekao je Josip Grđan

Na ovogodišnjem Croatia Boat Showu prvi put izlaže tvrtka Hydromat koja predstavlja program Nautic. Firma je to koja je prisutna na tržištu već više od 25 godina, a bazira se na proizvodnji hidrauličnih proizvoda. Na sajam u Split je stigla kako bi promovirala svoj proizvod namijenjen transportu brodova unutar marina.

- Radi se o usluzi projektiranja i proizvodnje hidrauličnih transportera za brodove i plovila. Osim toga, marinama nudimo i raznu opremu poput stalaka i regala za suhi vez - započeo je Josip Grđan, prodajni menadžer Hydromata.

Grđan je dodatno pojasnio o čemu se radi...

- Nudimo proizvode namijenjene podizanju plovila iz mora nosivosti do 12 tona, odnosno transportere brodova od 10 do 300 tona unutar marine. Svaka marina treba te proizvode...

Grđan je napomenuo kako se radi o hrvatskom proizvodu, a osim što niz marina od Pule do Dubrovnika koriste proizvode tvrtke Hydromat, prisutni su i na inozemnom tržištu.

- Među posljednjim međunarodnim poslovima mogu naglasiti onaj za jednu marinu u Poljskoj, na Baltiku. Puno će nam u proboju na europskom tržište pomoći i potpore ministarstva koje će nam omogućiti izgradnju proizvodnih pogona.

S obzirom da im je ovo prvi put na CBS-u, zanimalo nas je kakvi su dojmovi vezani uz ovaj sajam.

- Malo je posjetitelja, nadam se da će dogodine biti bolje - zaključio je Grđan.

Vaša reakcija na temu