Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVOŠEVIĆ: Uklonjeni su svi štandovi iz Dioklecijanovih podruma

IVOŠEVIĆ: Uklonjeni su svi štandovi iz Dioklecijanovih podruma

Muzej grada Splita pokrenuo je izradu projekta elektroinstalacija

Zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević potvrdio je kako su iz Dioklecijanovih podruma uklonjeni svi štandovi.


'Uklonjeni su svi nelegalni strujni priključci koje su bivši najmoprimci ostavili iza sebe, a koji su predstavljali ugrozu za prolaznike. Slijedi temeljito čišćenje Dioklecijanovih podruma te osposobljavanje svih postojećih rasvjetnih tijela', poručuje.

Muzej grada Splita pokrenuo je izradu projekta elektroinstalacija Dioklecijanovih podruma koji je osnova za sve buduće planove bolje prezentacije ovog arheološkog lokaliteta.


'Osigurana je bolja pješačka komunikacija kroz Dioklecijanove podrume. Turističke grupe i pojedinci željni uspomena više ne zaustavljaju protok posjetitelja čime se smanjuju gužve', pojašnjava Ivošević.

Vaša reakcija na temu