Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jakov Vetma se zatekao na tribini Westfalena: 'Zavladao je muk na stadionu, a ulice Dortmunda izgledaju sablasno'

Jakov Vetma se zatekao na tribini Westfalena: 'Zavladao je muk na stadionu, a ulice Dortmunda izgledaju sablasno'

Ovo mi je bila prva utakmica Lige prvaka, a sljedeću idem jedino kad Hajduk bude igrao

Načelnik Klisa Jakov Vetma večeras je bio na Westfalenu, a vijest o eksploziji ispred tog stadiona, pred utakmicu Borussije i Monaca, zatekla ga je na tribini.

- Bio sam na stadionu, došli smo dosta ranije. Primijetili smo da se prilično sporo popunjavaju tribine, a nakon toga je spiker obavijestio o događaju. Zavladao je muk, bez pjesme na razglasu, bez navijanja - ispričao nam je Vetma, koji se na utakmicu došao s ocem kojega je obećao voditi na Ligu prvaka.

Ispričao nam je što je dalje bilo...

- Oko 20.30 sati javljeno je da se utakmica odgađa za sutra i da se mole gledatelji da ostanu još pola sata na stadionu. Onda se osjetila panika. Ljudi su ostali šokirani, počeli su već na stadionu poklanjati karte za sutrašnji dvoboj.

Sablasno, kaže, trenutačno izgledaju ulice Dortmunda, a iznad grada kruži helikopter.

- Sada smo izašli i grad je pun policije, sve je utihnulo. Ovo mi je bila prva utakmica Lige prvaka na koju sam išao, nećemo ostati na odgođenom susretu, a sljedeću idem jedino kada Hajduk, ako Bog da, bude igrao... - poručio je Vetma mlađi.

Vaša reakcija na temu