Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Jedva punoljetan ukrao automobil i bježao policiji

Jedva punoljetan ukrao automobil i bježao policiji

Vozilo je kasnije pronađeno na makadamskom putu

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 18 godina, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari.

Mladića su, naime, 6. svibnja na Pašmanu, dok je vozio ukradeni automobil, policajci pokušali zaustaviti. No, on se oglušio o njihove naredbe te se dao u bijeg. Automobil je kasnije pronađen na makadamskom putu.   

'Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je osumnjičeni prethodno, od 4. do 6. svibnja u Dobropoljani otuđio osobni automobil u vlasništvu 36-godišnjaka, kojeg je neovlašteno koristio pri počinjenu prometnih prekršaja. Protiv njega se podnosi kaznena prijava te je prekršajno sankcioniran poradi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti  na cestama', priopćeno je iz PU zadarske. 

Vaša reakcija na temu