Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kažnjeno 66 pješaka, sankcionirani i vozači zbog nepropisne brzine, korištenja mobitela...

Kažnjeno 66 pješaka, sankcionirani i vozači zbog nepropisne brzine, korištenja mobitela...

Policija će i dalje nastaviti s provođenjem ciljanih aktivnosti u cestovnom prometu

Prema prethodnoj najavi, jučer od 10 do 13 sati na području PU splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu, s naglaskom na prekršaje pješaka i prekršaje koje vozači čine na štetu pješaka. Tom prilikom policijski službenici su sankcionirali ukupno 66 pješaka i 16 vozača koji su počinili prekršaje na štetu pješaka. Osim navedenih, tijekom akcije su obuhvaćeni i drugi prekršaji, pa je tako sankcionirano 17 prekršaja nepropisne brzine, 16 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa u vozilu i 4 prekršaja korištenja mobitela za vrijeme vožnje.

- Policija će i dalje nastaviti s provođenjem ciljanih aktivnosti u cestovnom prometu, koje će biti prvenstveno usmjerene na zahvaćanje prekršaja koji se najčešće dovode u svezu s prometnim nesrećama s najtežim posljedicama, uključujući i prekršaje pješaka, kao i prekršaje vozača prema pješacima, koji inače čine najranjiviju skupinu sudionika u prometu - poručuju iz PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu