Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ali Relata Krstulović Opara: Kako će SDP-ovci svojoj djeci objasniti podršku Kerumu, da im je stalo do vrijednosti podržali bi gospođu Puljak

Krstulović Opara: Kako će SDP-ovci svojoj djeci objasniti podršku Kerumu, da im je stalo do vrijednosti podržali bi gospođu Puljak

Reagirao je nakon izjava istaknutih SDP-ovaca da glasaju protiv HDZ-ovih kandidata u Splitu i Županiji

Nakon izjava istaknutih SDP-ovaca kako u Splitu i Županiji neće podržati HDZ-ove kandidate, pri čemu je Gordan Maras i otvoreno pozvao na glasanje protiv, na Facebooku je reagirao Andro Krstulović Opara.

- SDP-ovcima treba priznati da drže jednu konstantu. Prvo su podržali Ivu Baldasara koji je vodio grad kako ga je vodio i kojeg su se sami odrekli, nakon toga Aidu Batarelo za koju nije glasao niti mali dio građana socijaldemokratskog uvjerenja, a sad podržavaju Keruma i Bulja. Imaš ljude za koje voliš da ti ne pomažu tako da sam im zahvalan na ovom izboru. Kako će svom članstvu, biračkom tijelu i sutra svojoj djeci objasnit taj potez, prepuštam njima. Klasična politička trgovina. Da im je stalo do vrijednosti o kojima govore onda bi, kad već nisu imali svog ozbiljnog kandidata, podržali gospođu Puljak na ovim izborima. Žao mi je što su nekad snažnu stranku sveli na tu razinu - poručio je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu