Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA GRANICI: Vozila dok nije smjela, a našli joj i drogu koju je htjela prodati

NA GRANICI: Vozila dok nije smjela, a našli joj i drogu koju je htjela prodati

Protiv 32-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava

Na graničnom prijelazu Mali Prolog jučer je uhvaćena 32-godišnjakinja kod koje je pronađena droga. Izlazila je iz Hrvatske i vozila je automobil iako joj je bila izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Policija je kod nje pronašla 15 grama marihuane, 9 grama speeda i 25 komada ecstasyja.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je droga bila namijenjena daljoj preprodaji. Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, policija protiv 32-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Prekršajno je sankcionirana sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama - poručili su iz dubrovačke policije. 

Vaša reakcija na temu