Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Opara napao medije koji su izvještavali s pressice Miroslava Šeparovića

Opara napao medije koji su izvještavali s pressice Miroslava Šeparovića

'Dio oporbe će pozivati opet na nerede, otpore, pobune. Zagrebačka zastupnica, gospođa Puljak, nas je, novoizabrane, nazvala kriminalcima...'

Andro Krstulović Opara obrušio se na medije koji su pratili pressicu  predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića

'Sada je potpuno jasno da velika većina okupljenih predstavnika medija na pressici kod predsjednika Usuda ne žele razumjeti jasne, odlučne i pravno utemeljene odluke koje su jamstvo čuvanja temeljnih vrijednosti demokratskog poretka u slobodnoj državi. Nevjerojatna razina histeričnog ponašanja vidljivog opetovanjem nelogičnih pitanja je još jednom razotkrila tko i kako izvješćuje našu javnost i kakve sliku o našoj realnosti šalju. Čak su pitali je li Ustavni sud izveo državni udar! Osvijestite se. Sve je jasno', napisao je Opara te dodao kako je Milanović bio upozoren na vrijeme. 

'Odbio je sva upozorenja najpogrdnijim riječima. Rušio je poredak ne poštujući Ustav i zakone. Sve vrijeme kampanje krši Ustav, a mora ga poštivati. I sada, kada je sve to mirno i razložno svedeno u  jasnom dokumentu- upozorenju Ustavnoga suda, nekim okupljenim novinarima to i dalje nije jasno. Zapravo, jasno im je ali ne žele prihvatiti jedine moguće argumente.

Dio oporbe će pozivati opet na nerede, otpore, pobune. Zagrebačka zastupnica, gospođa Puljak, nas je, novoizabrane, nazvala kriminalcima... Pokušat će nastaviti stvarati nered i nestabilnost. Neće uspjeti. Hrvatska će biti stabilna, sigurna i mirna', zaključio je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu