Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PIJAN ZA VOLANOM: U sudaru ozlijeđeno dvoje ljudi

PIJAN ZA VOLANOM: U sudaru ozlijeđeno dvoje ljudi

Nesreća se dogodila oko ponoći u Šibeniku

U prometnoj nesreći koja se noćas, petnaestak minuta iza ponoći, dogodila u Ulici Narodnog preporoda u Šibeniku teže je ozlijeđen 56-godišnji muškarac koji je zadržan na liječenju u bolnici dok je 48-godišnjak koji je skrivio nesreću prošao s lakšim ozljedama. Policija je utvrdila da je 48-godišnjak pijan vozio Audija, prešao u suprotnu traku i sudario se VW kojeg je vozio 56-godišnjak. Ni jedan nije koristio pojas, a 48-godišnjaku je i istekla vozačka dozvola. 

- Protiv 48-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a 56-godišnjem vozaču će biti uručeno izvješće o počinjenom prekršaju - poručili su iz šibenske policije.

Vaša reakcija na temu