Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ponovno pod okriljem noći srušen zidić na Žnjanu

Ponovno pod okriljem noći srušen zidić na Žnjanu

Nemam veze s tim. Pa barem ja javno napravim i reagiram kad mi nešto smeta - rekao nam je direktor Cukarina Nedjeljko Nikolić

Nakon što su nekoliko puta 'nepoznati počinitelji' prepilali stupiće koji su branili prilaz plaži na Žnjanu, pa je potom postavljen zidić i on je noćas srušen pod okriljem noći. Niti par mjeseci nije trebalo da betonski zidić završi oštećen.

- Izašli smo na teren jutros oko 7.30 i obavijestili vlasnika o oštećenju - kazala nam je glasnogovornica splitske policije Ana Čepić.

U gradskoj upravi su nam potvrdili da su primili obavijest te da će ponovno postaviti zid.

Kako se glas pronio da je u uklanjanje zida umiješan Nedjeljko Nikolić, direktor žnanjskog Cukarina, zvrcnili smo splitskog ugostitelja.

- Nemam veze s tim. Pa barem ja javno napravim i reagiram kad mi nešto smeta - odlučno odbacuje navode Nikolić.

Kaže da takve stvari rade pojedinci kojima smeta kad netko radi dobro i kad ne radi. Nikolić navodi kako je zid izgrađen na pomorskom dobru, te da je riječ o vatrogasnom pristupu, ali kaže o tome je već upozoravao ovo ljeto i nikakvi zidovi ga ne zanimaju više.

Vaša reakcija na temu