Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović PULJAK: Još jednom pozivam na stvaranje antikorupcijske većine

PULJAK: Još jednom pozivam na stvaranje antikorupcijske većine

'Sad je vrijeme i da se Most izjasni'

U jeku pregovora HDZ-a i Domovinskog pokreta oko formiranja parlamentarne većine, predsjednik Centra, splitski gradonačelnik Ivica Puljak oglasio se putem Facebooka.

'Još jednom pozivam na stvaranje antikorupcijske većine koja će ukinuti lex AP, smijeniti Ivana Turudića i donijeti izmjene izbornog zakona. Sve one kojima je stalo do toga da HDZ ne dođe i treći put na vlast, pozivamo da se pridruže ovoj ideji i da svi prestanemo s ultimatumima.

Ako je Domovinskom pokretu stalo do toga da HDZ ne dođe na vlast i ako mu je stalo do borbe protiv korupcije, pridružit će se ovoj ideji', poručuje Puljak.

Dodaje i kako je sada vrijeme i da se Most izjasni.

'Ako imamo određeni broj zastupnika koji su za antikorupcijsku većinu, u interesu im je da se konstituira ova većina. Nakon što se uvedu tri spomenuta zakona, razgovarat će se o idućim koracima', zaključuje Puljak.

Vaša reakcija na temu