Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKA RENESANSA Krenula je sanacija dijela Radničke na Gripama

SPLITSKA RENESANSA Krenula je sanacija dijela Radničke na Gripama

Iz GK Gripe upozoravaju na nelogičnost i apsurdnost

Krenula je sanacija dijela Radničke ulice od raskršća s Laginjinom i Križanićevom ulicom, javljaju iz splitskog gradskog kotara Gripe, nazivajući događaj 'splitskom renesansom'.

'No, u sanaciju nije uključen dio ulice od ulaza u Radničku iz Osječke do križanja s Laginjinom i Križanićevom.

Zbog nelogičnosti i apsurdnosti ovakve odluke a radi se od otprilike 100 metara, GK Gripe zatražio je pismeno pojašnjenje i obrazloženje nadležne gradske službe', poručuju.

Grad Split dobro stoji financijski, novca ima kada se zavrne špina, poznata je rečenica gradonačelnika Ivice Puljka. Međutim, izgleda da Banovina opet nema novca za poštenu sanaciju  Radničke ulice na Gripama, nego krpaju samo dio. 

Ne samo da gradska uprava nema, nego za stotinjak metara ceste novca nedostaje i kada se udruže s firmom Ora mont. Na taj apsurd je upozorio predsjednik kotara Gripe Karlo Pilko, kojemu je iz Banovine doslovno rečeno da je sanacija određena prema raspoloživim financijskim sredstvima Grada i sufinancijera firme Ora mont.

Vaša reakcija na temu