Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Studentske radionice za Otvorene dane Forenzike na Kampusu

Studentske radionice za Otvorene dane Forenzike na Kampusu

Manifestacija počinje u utorak u podne

Sveučilišni odjel za forenzične znanosti u utorak i srijedu organizira Otvorene dane forenzike na Kampusu. Da bi pokazali svoje kompetencije, studenti s četiri studijska modula: Istraživanje mjesta događaja, Forenzična kemija i molekularna biologija, Forenzika i nacionalne sigurnosti te Financijsko – računovodstvena forenzika, održat će radionice o različitim temama vezanim za forenziku. 

Manifestacija počinje sutra u podne kada će se obrađivati teme iz područja istraživanja mjesta događaja i forenzične kemije i biologije, a u srijedu će radionice održati studenti Forenzike nacionalne sigurnosti i Financijsko-računovodstvene forenzike.

- Ova manifestacija će biti prigoda za posjetitelje, a posebice studente Forenzike, da upoznaju brojne goste, znanstvenike i stručnjake iz forenzike ili srodnih zanimanja s kojima je predviđeno i druženje u sklopu programa - poručuju s Odjela za forenzične znanosti i pozivaju sve zainteresirane da ih posjete.

Vaša reakcija na temu