Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Tražite posao? Provjerite što vam se trenutno nudi

Tražite posao? Provjerite što vam se trenutno nudi

Donosimo spisak otvorenih natječaja za posao u 10 tvrtki

Tražite posao? Ako da, ovo je tekst za vas. U suradnji s portalom Posao.hr donosimo popis top poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Locanda Kožino d.o.o. traži djelatnika na pripremi i izdavanju brze hrane u fast food (m/ž). Mjesto rada je Kožino. Prijaviti se možete do 19. veljače 2022. putem brze prijave.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: key account manager HoReCa (m/ž) i prodajni predstavnik HoReCa (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 23. veljače 2022. putem brze prijave.

Sunce hoteli d.d. priprema se za novu sezonu te traži nove djelatnike na pozicijama: slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), a la carte kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), a la carte konobar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji(m/ž), pomoćni konobar (m/ž), barmen (m/ž). Prijaviti se možete do 28. veljače 2022. Mjesta rada su Bol, Supetar, Brela, Tučepi, Starigrad-Paklenica. Prijavite se ovdje.

Agram d.o.o. zapošljava vrtlara (m/ž). Mjesto rada je Mirca (otok Brač). Rok za prijavu je 24. veljače 2022. Posao uključuje održavanje okoliša oko ville i ekološkog povrtnjaka, a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem brze prijave.

Almissa traži pomoćnog kuhara na turističkom brodu (m/ž) u Omišu. Kandidat mora biti stručan u čišćenju i pripremanju svih živežnih namirnica za kuhanje, izvršavati pomoćne poslove vezane uz kuhanje, dovršavanje jela i serviranje. Prijave se zaprimaju do 3. ožujka 2022. putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u pozivnom centru (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 15. ožujka 2022. Djelatnik će biti zadužen za telefonsku i pismenu komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza. Prijave se zaprimaju putem linka.

Deltron d.o.o. traži project managera - inženjera građevine (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete do 22. veljače 2022. Poslodavac nudi odličnu radnu atmosferu, nagrade za poslovne uspjehe, plaćen vrtić za djecu zaposlenika i mnoge druge pogodnosti. Prijavite se ovdje.

Gi Group Staffing Solutions d.o.o. zapošljava servisera (m/ž). Mjesta rada su Split i Dubrovnik. Prijave traju do 7. ožujka 2022. Poslodavac će vam omogućiti službeni laptop, mobitel, auto, životno osiguranje te mnoge druge bonuse i povlastice. Prijavite se putem brze prijave.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava slastičara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je otok Pag. Rok za prijavu je 28. veljače 2022. Poslodavac će djelatnicima osigurati smještaj i dva obroka dnevno. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava dva mehaničara (m/ž) i tri strojara (m/ž). Rad se izvršava u Drnišu. Ako tražite dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, ovo je prilika za to. Prijaviti se možete do 18. veljače 2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije - ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu Posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Vaša reakcija na temu