Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U stanu u Spinutu izvodio kemijski pokus, pa izazvao eksploziju i srušio zid!

U stanu u Spinutu izvodio kemijski pokus, pa izazvao eksploziju i srušio zid!

Dojavu o tome da gori u podrumu vatrogasci su dobili u 19.49

U stanu u Fra Boninoj ulici u Spinutu jučer navečer se dogodila eksplozija u kojoj je lakše ozlijeđen 17-godišnjak. 

Vatrogasci su dojavu o tome da nešto gori u podrumu zgrade na kućnom broju 14 dobili u 19.49 sati. Utvrđeno je da je eksploziju izazvao 17-godišnjak u stanu izvodio kemijski pokus. Kemikalije su eksplodirale u kuhinji dok su ukućani bili u susjednoj prostoriji. 

Od jačine eksplozije srušio se pregradni zid. Vatrogasci su ušli u stan koji je bio pun dima i u njemu zatekli šokiranog mladića. Oči su mu bile nadražene, a dio kose izgoren pa su pozvali i Hitnu pomoć. Prevezen je u bolnicu gdje mu je pružena pomoć liječnika. Utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozljede te je pušten na kućnu njegu.

Osim mladića nitko od ukućana nije ozlijeđen. Jutro nakon eksplozije ukućani su počeli s raščišćavanjem nereda kojeg je prouzročila eksplozija, ali za razgovor s novinarima nisu bili raspoloženi.

Vaša reakcija na temu