Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Pogledajte kako je Splićanin zaprosio svoju izabranicu, za ovaj poseban trenutak je doveo i grupu iz Zagreba!

VIDEO: Pogledajte kako je Splićanin zaprosio svoju izabranicu, za ovaj poseban trenutak je doveo i grupu iz Zagreba!

Slavko Škarica je iznenadio Anu Ljulj apsolutno romantičnom gestom

Splićanin Slavko Škarica pripremio je filmsku prosidbu za svoju izabranicu Anu Ljulj. Potporu su mu dali članovi zagrebačkog benda Pravila igre koji su omiljenom Aninom pjesmom 'Nebo na mojoj strani' učinili ovaj romantični čin dodatno začinili. 

- Zvao nas je naš dragi prijatelj Slavko da ima veliku želju zaprositi svoju djevojku Anu uz našu pomoć i pratnju jer ona voli naše pjesme. Nije nas trebalo nagovarati - priča nam bubnjar Goran Belošević i nastavlja priču kako su izgledale zaruke.

- Mjesto zaruka bilo je na plaži gdje su se prvi put poljubili. Anu je doveo tamo na malu prevaru, mi smo se prije sakrili iza obližnjeg bara, a prijatelji i kumovi iza grmlja. Kao u nekom filmu čekali smo ih u sačekuši. Na kraju je sve ispalo po planu, na njegov znak skočili smo iz grma. Bila je šokirana i ugodno iznenađena, mislila je da smo mi iznenađenje koju je on za nju pripremio. Zaruke koje su uslijedile nije ni u snu očekivala. Jedna mala djevojčica donijela joj je pismo koje joj je Slavko napisao i nakon čitanja on ju je zaprosio - ispričali su nam momci iz Pravila igre. 

Dodaju da je ovo jedan od ljepših trenutaka kojeg su doživjeli u ovih tri godine otkako postoji grupa.

- Ovo je bilo neopisivo, toplina, sreća, emocije kao da ideš zaprositi svoju djevojku. Mislim da se i bavimo glazbom da bi nekome prenijeli one najljepše emocije i živimo za ovakve sretne trenutke u kojima se naše pjesme mogu uklopiti - zaključio je vokal benda Ivan Penezić.


Njihov razlog dolaska u Split bila je prosidba, a mi smo iskoristili priliku pa smo s momcima proćakulali o novom singlu 'Kako nam stvari stoje'. 

- Prezadovoljni smo prvom reakcijom publike koja je pjesmu u prva tri tjedna pogledala preko 320 tisuća puta. Kad izvođač vjeruje u pjesmu, a mi stvarno jesmo, onda to i slušatelj prepozna, što nam je veliki vjetar u leđa - rekao je klavijaturist Marko Belošević. 

Nadovezao se gitarist Petar Ričko:

- Spot je radio Dario Radusin, ali smo mi iz benda smislili scenarij. Bolje rečeno, nismo imali ideju što bi ovaj put mogli pa smo odlučili snimati spot u spotu. Pjesmu smo posvetili svim ženama jer su one naša vjerna publika od prvoga dana, zato je svoju premijeru imala je na Dan žena. 

Zagrebačka grupa nam je otkrila i svoje planove...

- Album planiramo izdati do ljeta, a nakon toga slijedi turneja. Nadamo se koncertu u Splitu jer je publika tu zaista posebna - zaključili su jednoglasno. 


Vaša reakcija na temu